Personalitate


20 ian - 18 feb

Nativul Varsator este imprevizibil, imaginativ, dornic sa isi dezvolte ideile. Poate fi o fire rebela si rece. Planeta Uranus, care il patroneaza, ii confera vioiciune si originalitate. Un Varsator autentic este un om neobisnuit, activ, deloc plicticos, care are multe idei bune. Este atras de tot ceea ce este vechi, tainic si indescifrabil.
Nativul Varsator este un progresist. Pentru el, viitorul a inceput deja. Desi este individualist, ii place societatea, in care straluceste. Apreciaza modul modern de viata si progresul. Este capabil sa se dedice actiunilor umanitare, pentru ca stie sa lucreze in beneficiul umanitatii.

Sub aspect negativ Varsatorul indica incordare si instabilitate, iar ciudateniile lui il fac sa para excentric. Din cauza modului lui contradictoriu de a gandi si simti, ia uneori decizii incorecte si este deseori nedrept in aprecieri.


Alege alta zodie

destin.peinter.net (2018) v.1.0 (beta) - Toate drepturile rezervate, articolele apartin site-ului destin.peinter.net. Nu preluati nici un articol fara a avea permisiunea in scris. Ne puteti contacta la rubrica Contact.