Numerologia numelui - Introducere

Numele pe care il porti actioneaza in mod simbolic asupra persoanelor care nu te cunosc. El iti creaza o anumita imagine a felului in care arati, in care te comporti si a modului in care te vei dezvolta, iar aceasta imagine este creata prin simpla imbinare a sunetului si formei literelor pe care numele tau le contine.

Altfel spus, cifra numelui (caci acest lucru il aduc in discutie) arata ceea ce faci in realitate, nu ceea ce vrei si nici ceea ce crezi ca doresti. Pur si simplu arata cum interactionezi cu cei din jurul tau.

Literele din numele tau mai influenteaza si modul in care finalizezi planurile.
Este foarte posibil ca cifra numelui tau sa coincida cu cea a altei persoane, insa trebuie sa stii ca fiecare dintre literele care compun numele luate separat indica felul in care purtatorul prefera sa se exprime din punct de vedere mental, fizic, emotional sau intuitiv, deci diferit.

Majoritatea expertilor in domeniu sunt de acord ca numele complet din certificatul de nastere este cel definitoriu. Poreclele sau numele de dupa casatorie nu pot modifica importanta numelui capatat la nastere.

destin.peinter.net (2018) v.1.0 (beta) - Toate drepturile rezervate, articolele apartin site-ului destin.peinter.net. Nu preluati nici un articol fara a avea permisiunea in scris. Ne puteti contacta la rubrica Contact.